Levent Mahallesi, Ülgen Sok. 4. Gazeteciler Sitesi No:120/2 A13 Blok Beşiktaş/İstanbul adresinde kurulu Hiwell Teknoloji Anonim Şirketi ( “Hiwell” ) ile bir hizmet ilişkisi kurmadan ve açık rıza vermeden önce Aydınlatma Metni okudum.

Aydınlatma Metni hangi kişisel verileri topladığımız, bu kişisel verilere kimlerin erişimi olduğu, bu kişisel verilerin hangi amaçlarla kullanılacağı konuları ve hizmet ilişkimiz konusundaki ek haklarınız ve yükümlülükleriniz konularında sizi bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

Aydınlatma metni ile

  • Hiwell’in veri sorumlusu olduğu,

  • merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Google Analytics’den analiz hizmeti aldığı,

  • Hiwell’in veri depolama ve saklama merkezinin yurt dışında Frankfurt/Almanya adresinde bulunan ve sunucu ve bulut hizmeti alınan AWS Cloud olduğu,

  • ayrıca, Hiwell kurumsal e-posta ağı Gmail programları üzerinde çalıştığı, Hiwell işyeri e-posta adresi üzerinden yürütülen tüm e-posta iletişiminin Gmail’in yurtdışındaki sunucularında şifreli olarak saklandığı, ve

  • burada verdiğim açık rızamın Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun 9/1 maddesine dayandığı

hususlarında bilgilendirildim.

Bu çerçevede Hiwell’den hizmet almaya karar verdiğim takdirde

Ad, Soyad

Telefon numarası, E-posta adresi, Adres

Yaş

Acil durumlarda ulaşılacak kişinin adı, soyadı

Acil durumlarda ulaşılacak kişinin telefon numarası

Cihaz ID Bilgisi

Ruh sağlığı verisi (online platformda başvuru sırasında sorular kapsamında ihtiyaçlarınız, uyku durumunuz, destekden beklentileriniz)

IP Bilgisi

-

  1. Cihaz ID, IP bilgisine ilişkin kişisel verilerimin yurt dışında Amerika Birleşik Devletleri adresinde bulunan ve analiz hizmeti alınan Google Analytics ile, ve

  2. başvurucu sürecinde kendi tercihimle sunduğum ruh sağlığıma ilişkin verilerimin ve kayıt sırasında hizmet sözleşmesinin kurulması ve ifası için sunduğum yukarıda belirtilen diğer kişisel verilerimin yurt dışında Frankfurt/ Almanya adresinde bulunan ve sunucu ve bulut hizmeti alınan AWS Cloud üzerinde

saklanmasına açık onay veriyorum.

Onayınızı Geri Çekme Hakkı

Yurt dışına aktarımı onayınıza tabi kişisel verilerinizin işlenmesi için Hiwell’e sağladığınız onayı, geçerli herhangi bir sebep sunmaksızın herhangi bir zamanda geri çekme hakkına sahipsiniz. Bu amaçla her zaman kisiselveri@hiwellapp.com adresinden Hiwell ile iletişime geçebilirsiniz.

Herhangi bir geri çekme durumu, bu geri çekmeden önce onayınıza dayanılarak yapılan işlemenin kanuniliğini etkilemeyecektir. Hiwell, yürürlükteki kanun izin verdiği veya gerektirdiği sürece onayınızın geri çekilmesinden önce sağladığınız kişisel verileri muhafaza etmeye devam edecektir. (KVKK m.7)

Kişisel verilerinizin yurtdışına aktarımı, hesabınızı kapatmanızın veya kişisel verilerinizi aktarmayı durdurmamızı istemenizin ardından derhal durdurulacaktır.

▢ Açık rıza metninde açık olarak belirtilen verilerimin yine burada belirtilen amaçlarla sınırlı olarak yurtdışına aktarılmasına açık onay veriyorum.

Aydınlatma metnine ve çerez politikasına www.hiwellapp.com adresinden ulaşabilirsiniz.